Spar penge på blommetræer

Hos vores planteskole tilbyder vi i øjeblikket 20% rabat på alle vores blommetræer. Dette gælder både for små og store træer, så uanset om du leder efter et mindre træ til din have eller et større til din mark, kan du spare penge. Rabatten gælder kun i en begrænset periode, så skynd dig at bestille dit blommetræ i dag og udnyt dette fantastiske tilbud.

Sådan får du rabatten på blommetræer

For at få rabatten på blommetræer skal du blot bestille dine træer gennem vores online butik. Få 20% rabat på blommetræer ved at bruge rabatkoden “BLOMME20” ved checkout. Rabatten gælder for alle vores blommetræer, så du kan spare penge, uanset hvilken type du vælger. Bestil dine træer i dag og nyd den skønne blomstring til foråret.

Blommetræer – en oplagt investering

Blommetræer er en oplagt investering for mange haveejere. De er relativt billige at anskaffe og kræver ikke meget pleje, samtidig med at de kan give et værdifuldt udbytte i form af lækre, smagfulde blommer. Blommetræer er også langtidsholdbare og kan i mange tilfælde blive op mod 50 år gamle, hvilket gør dem til en god langsigtet investering. Derudover kan blommetræer være med til at forskønne haven og øge boligværdien, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge. Samlet set er blommetræer således en attraktiv mulighed for dem, der ønsker at spare penge og samtidig nyde godt af en lækker og sund frugt.

Sådan planter og passer du et blommetræ

Blommetræer trives bedst i en solrig placering med veldrænende jord. Vælg en placering, hvor træet får mindst 6 timer solskind om dagen. Planter du træet om foråret, skal du grave et hul, der er dobbelt så bredt som rodklumpen og lige så dybt. Læg et lag grus i bunden af hullet for at sikre god dræning. Placer træet i hullet og fyld op med den opgravede jord. Tryk jorden godt til omkring træets rod. Vand træet grundigt efter plantning og de første par år, indtil det er etableret. Beskær træet let om vinteren for at forme og fjerne syge eller døde grene. Med den rette pleje vil dit blommetræ give dig en rigelig høst af lækre, saftige blommer i sæsonen.

Blommetræer – en gave der giver glæde i årevis

Blommetræer er en fantastisk investering, der kan give glæde i årevis. Disse frugttræer er ikke blot dekorative med deres smukke blomster om foråret og lækre frugter om sommeren, men de kan også være en kilde til økonomisk besparelse. Hjemmeavlede blommer er ikke blot sundere end dem, man kan købe i butikken, men de kan også spare dig for penge på indkøb. Derudover kan du nyde glæden ved at plukke dine egne frugter direkte fra træet. Blommetræer er en gave, der giver igen og igen i form af smagfulde blommer, naturskønhed og økonomiske fordele.

Opskrifter på lækre blommeprodukter

Blommer er ikke kun lækre som frisk frugt, men kan også bruges til at lave en række lækre produkter. Prøv for eksempel at lave en blommemarmelade, som er perfekt til morgenmad eller som tilbehør til oste. Du kan også lave en blommekage, hvor de søde blommer passer perfekt sammen med den luftige dej. Endelig kan du prøve at lave en blommekompot, som er et lækkert og sundt alternativ til slik og kager.

Blommetræer – et must for enhver have

Blommetræer er et fantastisk valg til enhver have. De er ikke blot dekorative med deres smukke blomster om foråret og saftfulde frugter om sommeren, men de er også relativt nemme at passe og kræver minimal pleje. Blommetræer trives godt i de fleste jordtyper og klarer sig fint både i sol og delvis skygge. Derudover er de robuste og modstandsdygtige over for sygdomme, hvilket gør dem til et pålideligt og lavt-vedligeholdende valg for haven. Uanset om du ønsker at plukke dine egne lækre blommer eller blot nyde træets visuelle appel, er blommetræer et must for enhver have.

Sådan får du de bedste blommefrugter

For at få de bedste blommefrugter er det vigtigt at give træet de rette vækstbetingelser. Sørg for at placere træet i et solrigt område med godt afløb. Giv det regelmæssig vanding, især i tørre perioder, og gød det med en næringsrig have-gødning om foråret. Beskær træet let om sommeren for at fjerne syge eller beskadigede grene og fremme en god form. Med den rette pleje vil du høste store, saftige blommer i sensommeren.

Blommetræer – et sundt og bæredygtigt valg

Blommetræer er et sundt og bæredygtigt valg, når man ønsker at plante frugtbærende træer i sin have. Disse træer er rige på næringsstoffer som C-vitamin, kalium og fiber, hvilket gør dem til en sund og nærende fødevare. Derudover er blommetræer relativt nøjsomme, da de kan vokse i forskellige jordtyper og klimaer. De kræver heller ikke meget pleje, hvilket gør dem til et bæredygtigt valg sammenlignet med andre frugtsorter. Ved at dyrke egne blommer kan man desuden reducere sit CO2-aftryk og minimere sit forbrug af emballage og transport af importerede frugter.

Bliv inspireret af smukke blommetræer

Blommetræer er ikke kun praktiske, men også utroligt smukke. Deres hvide eller lyserøde blomster om foråret er et sandt syn for øjet og skaber en stemningsfuld stemning i haven. Lad dig inspirere af de elegante blommetræer og overvej at plante et eller flere i din have. De kan placeres som solitære træer, i grupper eller som en smuk hæk. Blommetræer passer godt sammen med andre blomstrende buske og planter og kan være med til at skabe et harmonisk og indbydende havemiljø.